O NAMA

Agencija Connectline

Siguran put do zaposlenja u Nemačkoj

Ko smo i čime se bavimo?

Connectline Human Resources je agencija koja se bavi posredovanjem u zapošljavanju. Od osnivanja 2005. godine, pa sve do danas uspešno sarađujemo sa brojim domaćim i inostranim firmama od kojih u domenu posredovanja i zapošljavanja ljudskih resursa posebno izdvajamo kompaniju Peters Personalmanagement Gmbh u Nemačkoj.

Agencija Connectline HR specijalizovana je za zapošljavanje kandidata medicinske struke iz zemalja Južne Amerike i Jugoistočne Evrope kod poslodavaca širom SR Nemačke. Preteći potrebe tržišta i kretanje radne snage u svetu, osmislili smo sistem koji spaja nezaposlen medicinski kadar iz Južne Amerike i Jugoistočne Evrope nemačke poslodavce.

Tokom godina ostvarili smo uspešnu saradnju za mnogim medicinskim ustanovama u Nemačkoj i uspešno zaposlili veliki broj kandidata. 

 

Naše usluge obuhvataju:

  • organizovanje učenja nemačkoj jezika i dobijanje odgovarajućeg stručnog sertifikata
  • prikupljanje i izrada potrebne dokumentacije i njen prevod na nemački jezik
  • zakazivanje termina u ambasadi za dobijanje radne vize i priprema kandidata za razgovor
  • prevoz i smeštaj u Nemačkoj
  • zasnivanje radnog odnosa sa poslodavcem
  • konstantna podrška i pomoć stručnog tima

Ono što nas izdvaja u odnosu na druge agencije je posvećenost svakom kandidatu. Specifičnost podneblja iz koga naši kandidati dolaze nalaže poseban postupak pripreme i niz garancija da kandidati neće biti iznevereni i da će im biti pružena kompletna usluga onako kako je navedeno u ugovoru.

Našu verodostojnost garantuju ne samo nadležni organi, već i zadovoljni klijenti koje smo uspešno zaposlili na odgovarajućim radnim mestima medicinske struke u mnogim gradovima Nemačke.

Istorijat

Connectline HR agencija nastala je kao porodična firma koja se u svom početku bavila trgovinskom delatnošću. Vremenom posao se uspešno razvijao i javila se potreba za zapošljavanjem većeg broja radnika. Otuda su svi poslovi oko zapošljavanja odgovarajućih kandidata morali biti povereni odgovarajućem licu odnosno posebnom sektoru u okviru kompanije.

Iz tog posla, razvio se HR sektor Connectline-a koji je počeo da se bavi poslovima zapošljavanja odnosno ljudskim resursima. Ubrzo se posao proširio na zapošljavanje odgovarajućih kadrova ne samo u okviru kompanije nego i šire na tržištu. Spajali smo poslodavce i radnike i time neprestano razvija mrežu potencijalnih saradnika, poslodavaca i kandidata 

Prateći potrebe tržišta rada, migraciju i kretanje radne snage, svoj posao preselili smo i na teritoriju SR Nemačke sa posebnim akcentom na zapošljavanje radnika medicinske struke iz zemalja južne Amerike i Jugoistočne Evrope kod nemačkih poslodavaca. 

Misija i vizija

Naša misija je prevazilaženje granica i spajanje nezaposlenih radnika i poslodavaca širom sveta. Obzirom da u Nemačkoj postoji velika potreba za zapošljavanjem radnika medicinske struke sa srednjim ili višim obrazovanjem, svoj rad fokusirali smo na ovaj segment. Naime, broj stanovnika u Nemačkoj veći je nego ikada ranije, te je potreba za medicinskim osobljem ekstremno povećana. 

Nemačka oskudeva u medicinskom osoblju svih struka i otvorena je za priliv medicinske radne snage iz svih delova sveta. Posebnu su traženi medicinski radnici iz zemalja Južne Amerike i Jugoistočne Evrope obzirom da su prepoznati kao vredan i posvećen kadar. Tu potrebu je prepoznao Connectline HR i razvio posebnu mrežu saradnika i poslodavaca koja omogućava zaposlenje medicinskih radnika iz Južne Amerike i Jugoistočne Evrope po najpovoljnijim uslovima.

Iza nas stoji dugogodišnje iskustvo, saradnja sa velikim brojem partnerskih agencija i poslodavaca, kao i veliki broj uspešno realizovanih projekata. Zato nas pozovite i uverite se u kvalitet naše ponude i usluga koje pružamo.

Kontaktirajte nas

Najnovije vesti

Sigurno i provereno do posla na nemačkim klinikama

Sigurno i provereno do posla na nemačkim klinikama

Prema poslednjim informacijama Nemačkoj je trenutno potrebno oko 54.000 medicinskih radnika, a naročito kvalifikovanih sestara i tehničara. Sve više je starih osoba u Nemačkoj kojima treba nega i pomoć negovatelja, ali ih u ovoj zemlji nema dovoljno. Na web portalu...

GermanSpainSerbia